Нацбанк запрошує школи до благодійної акції зі збору монет

23.09.2024

Національний банк України та Superhumans Center проводить благодійну акцію зі збору монет #SuperCoins, повідомляє Центр фінансових знань “Талан”. Мета акції – зібрати кошти для допомоги українським військовим, які постраждали внаслідок бойових дій. У межах акції можна здавати банкноти та монети, що перебувають в обігу.

Акція триватиме до 29 листопада 2024 року включно.У гімназії проєкт координуватиме заст. директора Сухенко К.О.

Щоб долучитися до неї, зібрані монети можна принести у найближче відділення одного з банків-партнерів акції:

АТ КБ “ПриватБанк”;

АТ “Ощадбанк”;

АТ “ПУМБ”.

Переказати кошти треба на рахунок Superhumans Center (перелік відділень та реквізити можна знайти за посиланням).

У межах акції відбуватимуться кілька заходів для закладів освіти.

Конкурс “Монети вдячності”, під час якого заклади освіти, що беруть участь в акції зі збору монет #SuperCoins, створюватимуть мозаїки із зібраних монет на тему вдячності українським військовим, які захищають Україну від ворога.

Конкурсна робота може складатися з малюнків, фотографій, окремі елементи яких викладені чи прикрашені монетами.

Термін проведення конкурсу: до 29 листопада 2024 року.

Для участі в конкурсі, треба стати учасником акції зі збору монет #SuperCoins та зібрати монети для допомоги українським військовим.

Продумати ідею створення конкурсної роботи: візуальну частину (малюнок, фото та мозаїка із зібраних монет на патріотичну тему) та слова вдячності.

Створити конкурсну роботу, зробити її фото (формат – jpg, png) та надіслати до 29 листопада 2024 року включно, заповнивши форму подання конкурсної роботи.

Здати зібрані монети до банку-партнера акції.

Роботи від закладів освіти мають подавати педагоги або працівники. Кількість учасників і конкурсних робіт від одного закладу освіти необмежена.

Всього буде визначено п’ять переможців, які отримають сувенірну брендовану продукцію. Всі учасники отримають сертифікат про участь (ось тут посилання на інструкцію проведення акції зі збору монет #SuperCoins для закладів освіти).

Освітня бесіда з дітьми “Поважай та розумій”– це бесіда педагогів з дітьми про правила комунікації та етику спілкування з особами з інвалідністю. Протягом заняття діти дізнаються, як взаємодіяти, виявляючи повагу, уникати стереотипів, правильно використовувати мовні конструкції та створювати атмосферу взаєморозуміння під час спілкування з особами з інвалідністю.

Експерти Національного банку та Superhumans Center розробили матеріали, за допомогою яких викладачі будь-яких предметів за бажанням можуть провести бесіду з дітьми у своєму закладі освіти. Матеріали складаються з конспекту для педагога та презентації. Посилання на освітні матеріали тут.

Усі педагоги, які проведуть захід, отримають подяку від Національного банку.

Для цього треба заповнити форму реєстрації;

  • організувати освітню бесіду та зробитипублікацію в соціальних мережах про проведення заходу з хештегами #ПоважайРозумій, #SuperCoins, #ЩедрийВівторок;
  • подати звіт до 06 грудня, надіслати його на адресу електронної пошти: talan@bank.gov.ua (щоб заповнити форму звіту, завантажте її). Посилання на форму звіту за посиланням.


Оголошення

23.09.2024

25 вересня о 18.00 год в актовій залі відбудеться перше організаційне засідання ради гімназії.

01.05.2024

Комунікація з учасниками освітнього процесу здійснюється на платформі Ошкола. Для приєднання, зверніться до секретаря директора.

06.03.2023

Благодійний внесок у БФ "До України через освіту" можна сплатити ТУТ 

26.01.2023

20.09.2022

Національна гаряча лінія безкоштовної психологічної допомоги для дітей та молоді працює за номерами 0 800 500 225 (з мобільного або стаціонарного) або 116 111 (з мобільного)

28.02.2022

До відома жителів мікрорайону. У гімназії немає підвальних приміщень.Найближчі укриття знаходяться у СШ №3,ТРЦ "Любава" та "Плазма".

31.01.2019

        • Ліцензовані підготовка та екзаменування на отримання міжнародних мовних сертифікатів учнями та дорослими у центрі ОЛІМПУС
        • Гімназійне самоврядування вже в Telegram: t.me/fcgweb
        • Шановні батьки! Якщо у Вас виникли проблеми з проектом «Електронний щоденник Ошкола», звертайтесь до cекретаря директора, тел. 0960077800
        • З 2016 року відкрита "гаряча" лінія Департаменту освіти та гуманітраної політики міськради – (0472) 56-60-88 з питань освіти, що працює з понеділка до четверга з 08:00 до 17:00, а в п’ятницю з 08:00 до 16:00
        • Дошка оголошень - БІОЛОГІЯ ТА ЕКОЛОГІЯ


        Бажаєте вчасно отримувати нові оголошення? залиште свою електронну адресу!